Фото: Со кого ужива Каролина на плажа?

Каролина ужива на плажа…Својата огромна љубов кон малата Луција, Каролина ја докажува и со големиот број фотографии кои ги прикачува од неа на социјалните мрежи.
Нејзината внука кон крајот на минатата година беше фотографирана како свири на клавир, па многумина се надеваат дека во неа лежи идна музичка ѕвезда.
Погледнете ја фотографијата.

Својата огромна љубов кон малата Луција, Каролина ја докажува и со големиот број фотографии кои ги прикачува од неа на социјалните мрежи.
Н

Пронајдете не на следниве мрежи: