Фото: Со кој памет се сликаше вака?!

Loading...

Како можеше вака да се слика?!Навистина постојат луди идеи за фотографирање…но волку луди?
Што ли само сакала да постигне оваа „тигрица“ со фотографијата?!
 Навистина постојат луди идеи за фотографирање…но волку луди?
Што ли само сакала да постигне оваа „тигрица“ со фотографијата?!

loading...
Loading...