Фото: Со што ја изненади сопругот, Карлеуша за 8-ми март?

Loading...

Осми март, гледано низ очите на Јелена Карлеуша е Ден на Јелена Карлеуша, па така и го честиташе празникот.
Утрото и започнало со букет руж

loading...
Loading...