Фото: Софија Манева со прекрасна промоција на својот деби албум

Loading...

Кавадарци во Стрит бар во присуство на медиумите претставници од општината,министерството за култура и свои блиски роднини и пријатели Софија Манева го промовираше својот деби албум насловен Тишина.По најавата од страна на водителот Марко, Софија излезе на сцената пеејќи една од песните на албумот со наслов Пробај сакај ме, за која синоќа беше промовиран и видео запис.
Софија со еден краток времеплов со видеопроекција ги подсети присутните од нејзиниот почеток со музиката 2007 год. Па се до денес.

Автори на песните се Тони Соколов – Цока и Перо Манев на една од песните како автор на музиката е Софија, песна со која Софија го продолжи својот настап изедуваки ги и останатите песни од албумот.
Зоран Василевски Фаци, новинар со која Софија Манева го има направено своето прво интервју во 2007 год. Им се обрати на присутните кажувајки што го потикнало да ја покани Софија за интервју, зосто нејзините настани ги смета за посебни и оригинални и како и каде ја гледа во иднина.
Потоа следуваше прво јавно преслушуване на материјалот како прелаз од промоција во забава со Боби сакс и ди џеј Бозо.
Во продолжение уживајте во спотот за песната Пробај сака ме.  
 
По најавата од страна на водителот Марко, Софија излезе на сцената пеејќи една од песните на албумот со наслов Пробај сакај ме, за која синоќа беше

loading...
Loading...