Фото-Шок за родителите: Родено дете со четири нозе!

Loading...

Двомесечниот Андру закепнува од операцијата во која му се отстранети две нозе. Операцијата траела девет часа и за сега детето добро реагира на терапијата. Бебето е родено во  Намбија. Притоа, владата во Намбија  ја платила операцијата за малиот Андру.  
Докторите изјавуваат дека бебето засега е во добра состојба. Министерот за здравство изјавил дека докторите ја извеле операцијата која траела девет часа и успеале да ги отстранат двете нозе.
Бебето сега закрепнува. Мајката на бебето потврди дека Андру брзо реагира на терапијата.
Во продолжение може да ја погледнете фотографијата. 
Двомесечниот Андру закепнува од операцијата во која му се отстранети две нозе. Операцијата траела девет часа и за сега

loading...
Loading...