Фото: Сокрила 35 пакетчиња дрога во вагината!

Loading...

Кортни Патриша Мек Филипс изјавила дека нејзиниот сопатник Џејмс Волш и го дал пакетот и и рекол да го сокрие пред да им пријде полицијата која ги застанала!Девојката од Пенсилванија е уапсена затоа што сокрила 35 пакетчиња хероин во вагината.
Таа изјавила дека Џејмс и го дал пакетот за да го сокрие.
Полицијата ги запрела затоа што се сомневале дека се дилери на дрога.

 
По претресот на автомобилот најдени се 12 кесички хероин и пилули , а при претресот во полициската станица пронајдени се и 35 пакетчиња дрога во вагината на девојката.
Притоа во моментот на апсењето девојката и момчето било дрогирани.
Девојката од Пенсилванија е уапсена затоа што сокрила 35 пакетчиња хероин во вагината.
Таа изјавила дека Џејмс и го дал пакетот за да го со

loading...
Loading...