Фото: Сораја во улога на Хурем!

Доколку помисливте дека Сораја ја добила улогата на Хурем, ќе мора да ве разочараме затоа што до тоа сеуште не е дојдено, но, никогаш не се знае шт

Пронајдете не на следниве мрежи: