Фото: Стајлингот на Илма актуелна тема на социјалните мрежи!

Loading...

Илма Карахмет вчера ја немаше таа среќа да влезе во финале, а од емисија во емисија 13-годишнто девојче имаше се полош стајлинг. Илма Карахмет вчера ја немаше таа среќа да влезе во финале, а од емисија во емисија 13-годишнто девојче имаше се полош стајлинг. Тоа беше забелешка и од менторите, а и од јавноста која по секое нејзино појавување буквално ги „запали“ социјалните мрежи со негативни коментари.
Минатата недела беше Малечката Невеста, а сега пак беше предвесник на пролетта. Она што е уште полошо е што на Илма и се допаѓаа последните две креации, кои самата си ги одбрала.
Погледнете ја фотографијата која се појави веднаш по нејзиниот настап на следната страна:

 

Како ви се допаѓа вам?Илма Карахмет вчера ја немаше таа среќа да влезе во финале, а од емисија во емисија 13-годишнто девојче имаше се полош стајлинг. Тоа беше забелешка

loading...
Loading...