Фото: Станија го покажа задникот во розева танга!

Loading...

Станија го покажа задникот во розева танга!Станија ги израдува фановите.
Таа на Инстаграм објави провокативна фотографија. Имено, на сликата може да се види нејзиниот задник фотографиран ни помалку ни повеќе туку во розова танга.
Погледнете.
На следниот ЛИНК погледнете како Кристијан Голубовиќ ја утепа Станија на Твитер. Станија ги израдува фановите.
Таа на Инстаграм објави провокативна фотографија. Имено, на сликата може да се види нејзиниот задник фотограф

loading...
Loading...