Фото: Стапалата на Леброн се страшни!

Кошаркарот на Мајами Хит изненадува со изгледот на неговите стапала, а ваквата глетка воопшто не е пријатна.Кошаркарот на Мајами Хит изненадува со изгледот на неговите стапала, а ваквата глетка воопшто не е пријатна.
Ова е едно многу лошо издание на спортската легенда. Во прашање е еден од најуспешните NBA кошаркари на сите времиња, Леброн Џејмс, шетајќи по плажа, ги зачудил бројните папараци со положбата на прстите на неговите стапала.
Повеќе на ТЗМ.МККошаркарот на Мајами Хит изненадува со изгледот на неговите стапала, а ваквата глетка воопшто не е пријатна.
Ова е едно многу лошо издание

Пронајдете не на следниве мрежи: