Фото: Штипјани со скутери на вода

Loading...

За штипјани летото дојде порано и  тие конечно добија шанса и во Штип да ги испробат своите скутери на вода. Всушност поради поројните дождови тие бараат алтернативни средства за превоз. Така на фотографијата можете за забележите како момче користи скутер за вода за да се превезе некаде во близина на Градскиот стадиот „Младост“ кој е целиот под вода.

 За штипјани летото дојде порано и  тие конечно добија шанса и во Штип да ги испробат своите скутери на вода. Всуш

loading...