Фото: Што ја изненадило Наташа Беквалац на својот одмор во Тајланд?

Loading...

Пејачката Наташа Беквалац открила со што најмногу се изненадила во текот на нејзиниот одмор во Тајланд заедно со својот вереник Влада Вукашиновиќ.Под следната фотографија, таа на Инстаграм напишала: Со ова тетовираат????!!!

Покрај начинот на кој тетовираат во Тајланд, пејачката окрила дека е воодушевена од местото и од неговата култура.
„Преубаво е, само нема средина. Интересно е да се види и запознае сосема поразлична култура, природата е како да си во рајот, но некои делови, како улиците им се доста нечисти и неубави“- кажува Наташа.
Под следната фотографија, таа на Инстаграм напишала: Со ова тетовираат????!!!

Покрај начинот на кој тетовираат во Тајланд, пејачкат

loading...
Loading...