Фото: Што прави Слаѓа со сопругот?!

Loading...

„Каков маж, таква мора да биде и сопругата на специјалист“, напишала пејачката покрај фотографијата.Пејачката Слаѓа Делибашиќ ужива во брачниот живот со 15 години помладиот припадник на полицијата .
Гулапчињата летуваат заедно, се забавуваат, излегуваат, тренираат, но и – пукаат!
„Каков маж, таква мора да биде и сопругата на специјалист“, напишала пејачката покрај фотографијата.
Пејачката Слаѓа Делибашиќ ужива во брачниот живот со 15 години помладиот припадник на полицијата .
Гулапчињата летуваат заедно, се забавува

loading...
Loading...