Фото: Што се случува ако не ја видиш полицијата?

Loading...

Не е проблем кога ќе ја видиш, проблемот е кога нема да ја видиш…и тогаш последицата е 500 евра. Се сложувате ли?Не е проблем кога ќе ја видиш, проблемот е кога нема да ја видиш…и тогаш последицата е 500 евра. Се сложувате ли?

loading...
Loading...