Фото: Што се случува кога ќе ви падне Nokia-та?

Ако случајно сте ја испуштиле старата Nokia, пазете да не пропаднете во дупката :)Ако случајно сте ја испуштиле старата Nokia, пазете да не пропаднете во дупката 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: