Фото: Што се случува на Зрче кога има фестивал на хаус музика?

Местото Зрче на хрватскиот остров Паг претставува балканската Ибица, каде секојдневно во текот на летото се одржуваат најразлични забави. 

Пронајдете не на следниве мрежи: