Фото: Што се случуваше на маршот на гневот во Египет?

Loading...

На маршот на гневоот во Каиро загинаа околу 70 лица, меѓу кои 15 лица се дел од безбедносните сили на Египет, јавуваат светските медиуми. 

loading...
Loading...