Фото: Светот е згрозен и во шок од приказната на оваа мајка и нејзиниот син!

Loading...

Светската јавност е згрозена откако излезе приказната на една мајка и нејзиниот син од Зимбабве. Станува збор за љубовна приказна меѓу мајка и син. 
Мајката која е на возраст од 42 години, останала вдовица пред 11 години, а денес сака да се омажи за својот син бидејќи е заљубена и како што вели самата, таа треба да ги троши неговите пари. 
Се работи за Бети Мбереко од Зимбабве која го родила својот син на 19 години, а денеска сака да се омажи со него. Жената вели дека вложила многу во образованието на Фараи и сега треба да има право таа ги троши парите кои тој ги заработува бидејќи ни една друга жена нема право на тоа.
За оваа приказна да биде уште побизарна, мајката е веќе бремена од својот син. Станува збор за љубовна приказна меѓу мајка и син. 
Мајката која е на возраст од 42 години, останала вдовица пред 11 години, а денес с

loading...
Loading...