Фото: Таа знае дека има совршено деколте!

Loading...

Никој не можеше да го тргне погледот од заводливата Селма Хаек!Таа со чаша црвено вино ужива на плажа!
Но, убавата актерка не одмара, туку снима нов филм.
Имено, таа во црно фустанче го истакна своето деколте, а сите се прашуваат дали за неа времето застанало?
 Таа со чаша црвено вино ужива на плажа!
Но, убавата актерка не одмара, туку снима нов филм.
Имено, таа во црно фустанче го истакна

loading...
Loading...