ФОТО: Тангата на Вале Гулабицата

Можете да ја сакате, можете да мразите и осудувате меѓутоа не може да се негира фактот дека таа за многу брзо време стана популарна. Тоа го докажув

Пронајдете не на следниве мрежи: