Фото: Татко на Фејсбук ја пронашол својата ќерка по 27 години

Loading...

Иако социјалната мрежа Фејсбук најмногу се користи за глупирање, сепак некогаш знае да помогне на многумина, како штоо е примерот со овој татко и неговата ќерка. Станува збор за животна приказна на  71-годишниот татко Мајкл Хогбен кој се развел во далечната 1980 година, а својата ќерка Менди не ја видел цели 27 години. 
Тој по толку многу години ја пронашол својата ќерка на социјалната мрежа Фејсбук. 
„Жал ми е Менди, но не го знам твоето презиме откако си се омажила. Те барам со години и никој и ништо нема да ме спречи да те пронајдам. Те сакам и ми недостигаше секој ден низ годините. Толку сакам да те видам и да разговарам со тебе, со оглед на тоа дека пропуштив многу низ годините. Те молам јави му се на својот татко“, напишал таткото во писмото кое го објавил на Фејсбук.
Таткото со помош на Фејсбук добил одговор од својата ќерка со тоа што си размениле писма. Станува збор за животна приказна на  71-годишниот татко Мајкл Хогбен кој се развел во далечната 1980 година, а својата ќерка Менди не ја

loading...
Loading...