Фото: Теренот на „Пољуд“ во катастрофална состојба!!!

„Индекс“ ја пренесува сликата околу теренот на „Пољуд“, на која се гледа дека теренот во Сплит е во катастрофална состојба откако на него се одржа фестивал, па така Игор Тудор на денешната прес-конференција не сакаше да даде коментар во однос на ова прашање, само додаде дека тоа е „страшен проблем“.
Реално и објективно гледано, повеќето терени во Македонија се во ваква состојба, па доколку во Хрватска тоа е чудно, кај нас воопшто, нашиот претставник е навикнат на вакви лоши терени да игра натпревари, но останува отворено прашањето кое го пласираат хрватските медиуми, како ли ќе се снајде Хајдук со ваков терен.
Натпреварот се игра утре со почеток од 20,30 часот, директен пренос ќе врши ТВ Алфа.
Фото: index.hr„Индекс“ ја пренесува сликата околу теренот на „Пољуд“, на која се гледа дека теренот во Сплит

Пронајдете не на следниве мрежи: