ФОТО: ТОЈ ЗНАЕ ДА УЖИВА – Ричард Гир во врска со 32-годишна Шпанка!

Loading...

Ричард Гир ја доби поддршката од својата девојка Алехандра Силва на премиерата која се случи од неодамна на својот филм „Time Out of Min

loading...
Loading...