Фото: Трансексуалец стана првиот татко во Европа кој роди бебе

Loading...

Првиот татко во Европа кој забремени е Германец, а бебето другиот родител не се знае бидејќи спермата е донирана.Првиот татко во Европа кој забремени е Германец, а бебето другиот родител не се знае бидејќи спермата е донирана.
Мажот (кој е роден како жена) го родил бебето дома со својта сопруга во Неколин, сиромашна област близу Берлин. Тој не сакал да оди во болница бидејќи таму ќе го идентификуваат како жена.
Официјално детето во своите документи нема мајка, туку само татко. Како и да е, германските власти планираат да бидат во близок контакт со бебето и да го следат неговото развивање со цел да помогнат во случај на психолошки проблеми

Извор: think.mkПрвиот татко во Европа кој забремени е Германец, а бебето другиот родител не се знае бидејќи спермата е донирана.

loading...
Loading...