Фото: Транспарент долг 20 метри – Погледнете што ова младо момче и порача на поранешната девојка

Во морето на слични транспаренти, овој дефинитивно се издвојува. Дека романтиката се уште постои сведочи овој транспарент…Во морето на слични транспаренти, овој дефинитивно се издвојува. Дека романтиката се уште постои сведочи и транспарентот на мостот  Скендерија кој е долг 20 метри и на кој е испишан љубовен стих. На овој начин едно младо момче од Сараево сака да и покаже на својата поранешна девојка дека уште ја сака, иако знае дека веќе никогаш нема да бидат заедно.
„Дали многу барам јас, да ме сака таа што ја сакам, па да живеам секој миг, сакан и искористен“ е стихот кој го собра вниманието на граѓаните, а на кој во потпис стои (мелек). Се надеваме дека после ова девојката со иницијали Л.Ш. ќе му пружи на Мелек уште една шанса.

Во морето на слични транспаренти, овој дефинитивно се издвојува. Дека романтиката се уште постои сведочи и транспарентот на мостот  Скендерија

Пронајдете не на следниве мрежи: