ФОТО: Три генерации на моќни жени во семејството на Мерием Узерли

Актерката Мерием Узерли уште еднаш покажа колку е исполнета од нејзината најнова и најважна улога – како мајка!Таа редовно споделува фотографии од нејзината ќерка Лара, која е најголемата животна радост на „Хурем“.
Овојпат, таа стави малку поинаква фотографија на која позира заедно со ќеркичката и нејзината мајка, над која пишува:
„Три генерации од моќните жени Узерли“.
 

Post by Meryem Uzerli.
Таа редовно споделува фотографии од нејзината ќерка Лара, која е најголемата животна радост на „Хурем“.
Овојпат, таа стави малк

Пронајдете не на следниве мрежи: