Фото: Убавата полицајка од протестите во БиХ стана вистински хит на интернет

Loading...

Никој не остана рамнодушен на фотогеничната полицајка на должност. Ова фотографија од преубавата полицајка, деновиве се појави на социјалните мрежи и стана вистински хит.
Меѓу многуте слики кои се појавија од протестите што се случија изминатата недела во Босна и Херцеговина, беше и оваа на која е непозната полицајка во униформа, која била на должност во тие моменти.

Оваа фотографија е доказ дека жените што имаат „машка“ работа не значи дека имаат и машки манири. 

На следниот ЛИНК погледнете ја Жаки-Макарена како го обезбедува Сити Мол. Ова фотографија од преубавата полицајка, деновиве се појави на социјалните мрежи и стана вистински хит.
Меѓу многуте слики кои се појавија

loading...
Loading...