Фото: Уловено мистериозно суштетство од друга планета?!

Loading...

Локални рибари од Малезија останале во шок откако уловиле риба каква што никогаш претходно не виделе во животот.Се работи за мистериозно морско суштество за кое не се знае каков вид, а не било видено никогаш претходно.
Ова необично суштество го уловил 43-годишниот Сапар Мансон кој вели дека рибата е долга 30 сантиметри.
Многумина претпоставуваат дека е некој мутант или можеби доаѓа од друга планета, бидејчи нејзината форма е нешто непознато за истражувачите. Се работи за мистериозно морско суштество за кое не се знае каков вид, а не било видено никогаш претходно.
Ова необично суштество го уловил

loading...
Loading...