Фото: Универзтетот „Св. Кирил и Методиј“ во ретро стил

Loading...

Оваа стара фотографија која се појави на социјалните мрежи, го покажува универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во светло непознато за денешните студенти…Оваа стара фотографија која се појави на социјалните мрежи, го покажува универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во светло непознато за денешните студенти. Сликата датира од почетокот на 70-те, комплексот е свежо изграден, а на неа, покрај тогашните модни трендови и најдобрите примероци на тогашниот возен парк, се гледа и дека возењето и паркирањето автомобили било дозволено и на платото на УКИМ.Оваа стара фотографија која се појави на социјалните мрежи, го покажува универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во светло непознато за дене

loading...
Loading...