Фото: Упс…на Фифи му/и се лизна!

Loading...

Упс…Фифи не/сакајќи се издаде!Македонскиот натпреварувач Фифи постојано објавува разно разни фотографии на својот Фејсбук профил, а ние „чепкајќи“ низ истиот налетавме на една интересна фотографија со уште по интересен коментар. 
Фотографијата на Фифи каде позира скоро гол/а на шипка предизвика низа коментари, а меѓу нив и овие:

Иако Фифи јавно кажа дека сака да му се обраќаат во женски род, тој во коментарите на оваа фотографија го направил токму спротивното со негвиот одговор: „Не сум ГОЛ, имам облека!“
Инаку,неодамна конечно е откриена и големата тајна – Зошто Фифи има кратка коса?Македонскиот натпреварувач Фифи постојано објавува разно разни фотографии на својот Фејсбук профил, а ние „чепкајќи“ низ истиот налетав

loading...
Loading...