Фото: Утре ќе биде избрана вистинската Мис на Македонија!

Loading...

Вечерва во Св. Николе ќе се одржи последната полуфинална вечер, а синоќа во Велес победи Ана Трајковска од Тетово.Вечерва во Св. Николе ќе се одржи последната полуфинална вечер, а синоќа во Велес победи Ана Трајковска од Тетово.
За прва придружничка беше прогласена Симона Станковска од Скопје, а втора е Кристина Димитријевска исто така од Тетово.
Во утрешното финале 15- те финалистки од караванот на „Мис на Македонија“ ќе се претстават во неколку изданија….
Повеќе на ТЗМ.МКВечерва во Св. Николе ќе се одржи последната полуфинална вечер, 

loading...
Loading...