Фото: УЖАС ВО ДОМОТ НА МОНСТРУМОТ: Новинарите влегоа внатре, а таму го затекнаа ОВА!

Loading...

Владица Рајковиќ, 28-годишниот монструм од Зајечар кој ја уби и силуваше тригодишната Ангелина, со што направи грозоморно дело кое сите ги потресе,

loading...