ФОТО: Вака денес изгледа Марија од „Жикина династија“

Loading...

Риалда Кадриќ, која играше во овој прочуен серијал сега живее во Лондон.Риалда Кадриќ која се стекна со огромна популарност играјќи ја Марија во филмскиот серијал „Жикина династија“ сега е во зрели години и живее во Лондон.

Забранетата љубов на двајцата средношколци кои потекнуваат од различни социјални сталежи, нивните луди години, родителите не покажуваат разбирање за изборот на своите деца, се елементи на универзални приказни кои и ден денес го привлекуваат вниманието на гледачите од сите возрасти.

Риалда Кадриќ или на сите позната како Марија, во деведесеттите години ја напуштила земјата и заминала во Америка, каде работела како новинар на „Гласот на Америка“. Таму се омажила, а денес живее во Лондон. Нејзината филмографија се состои речиси и единствено од серијалот „Жикина династија“.
Денес изгледа вака…

Риалда Кадриќ која се стекна со огромна популарност играјќи ја Марија во филмскиот серијал „Жикина династија“ сега е во зрели години и

loading...
Loading...