Фото: Вака денес изгледа Силви, партнерката на Ник Слотер од „Тропска горештина“

Оваа серија се емитуваше во 90-тите години, а Силви му беше партнерка на згодниот Ник Слотер.
Керолин Дан е канадска акт

Пронајдете не на следниве мрежи: