Фото: Вака изгледше Фејсбук пред 10 години!

Loading...

Погледнете како изгледал Фејсбук пред околу десетина години.Сите сме корисници на Фејсбук. Имено, на Фејсбук може да споделуваме најразлични содржини, фотографии, белешки итн. Навикнати сме на постојаните промени кои се случуваат на Фејсбукот и речиси секојдневно се менува неговиот изглед.Сите сме корисници на Фејсбук. Имено, на Фејсбук може да споделуваме најразлични содржини, фотографии, белешки ит

loading...
Loading...