Фото: Вака ќе изгледаат плажите во Дојран и Преспа

Девет идејни решенија, од кои четири за плажи на Преспанското Езеро и пет за плажи на Дојранското Езеро пристигнаа на конкурсот за изработка на иде

Пронајдете не на следниве мрежи: