Фото: Вака во младоста изгледаше Гечевски!

Loading...

Оваа фотографија е направена за тогашниот магазин „Скок“.Дали Гечевски е многу променет.
Вака тој изгледаше пред многу години.Дали Гечевски е многу променет.
Вака тој изгледаше пред многу години.

loading...
Loading...