Фото: Величенствениот и приреди роденденско изненадувње на Шехерезад

Loading...

Турската актерка Бергузар Корел доби неочекувано изненадување за време на снимањето на серијата „Karadayi“ во која таа игра главна улога.
 Таа го прослави својот 31-ви роденден во фабриката за чевли каде што се снимаат нови епизоди, и таму нејзиниот сопруг и познат актер Халит Ергенч, со помош на колегите од сетот и приреди изненадувње.
За роденденската забава таа доби торта составена од  четири дела: секој дел бил во облика на буква што заедно го даваат зборот „љубов“.Таа го прослави својот 31-ви роденден во фабриката за чевли каде што се снимаат нови епизоди, и таму нејзиниот сопруг и познат актер Халит Ергенч,

loading...
Loading...