Фото: Видео: Во крвави напади со ножеви убиени 28, а повеќе од 160 лица повредени!

Loading...

Неидентификувани напаѓачи со ножеви напаѓале луѓе на железничката станица. Мажите биле облечени во униформи, а некои од нив биле застрелани од поли

loading...
Loading...