Фото: ВИСТИНСКИ ХОРОР: Поради тампон славна манекенка остана без нога

Лорен Васер во 2012 година доживеала вистински хорор поради навидум банална причина.На 3 октомври 2012 година за време на циклусот користела тампони, но почнала да и се влошува здравствената состојба.
Чувствувала замор и постојано и се спиело.
Следниот ден таа не се јавувала на телефон, па мајка и испратила полиција во нејзиниот стан.
Тие ја нашле Лорен онесвестена на подот од тоалетот со температура од 41 степен Целзиусов и преживеала срцев удар.
Докторите ја стабилизирале нејзината состојба и повикале инфектолог, кој по деталниот преглед рекол дека Лоран има Синдром на токсичен шок.
Причината за тоа бил, верувале или не, тампонот.
Како последица од тоа, докторите морале да и ја ампутираат ногата и по долг престој во болница Лорен успеала да преживее.На 3 октомври 2012 година за време на циклусот користела тампони, но почнала да и се влошува здравствената состојба.
Чувствувала замор и по

Пронајдете не на следниве мрежи: