Фото: Влажните гаќички на славните ѕвезди!

Фотографиите на кои градите на холивудските ѕвезди се прилепени на влажните маички, секогаш изгледале неверојатно секси.
Но, како би изглед

Пронајдете не на следниве мрежи: