Фото: Во станот НЕМА ТЕ КАМИН, а имате оџак? Еве што да направите!

Loading...

Отсекогаш сте мечтаеле за камин и за место покрај оган каде ќе ви биде пријатно и топло?
Еве како едно момче, сосема сам направи нешто што

loading...
Loading...