Фото: Војната на естрадата не завршува: Карлеуша и покажа среден прст на Цеца

Loading...

Војната на српската естрада не завршува: Карлеуша и покажа среден прст на ЦецаПозната е нетрпеливоста меѓу овие две српски пејачки кои се напаѓаат јавно преку посредници, заеднички пријатели и на емисии. Овој пат Карлеуша одлучи да ја нападне својата колешка преку социјалните мрежи па објави неколку навредувачки статуси. 

Позната е нетрпеливоста меѓу овие две српски пејачки кои се напаѓаат јавно преку посредници, заеднички пријатели и на емисии. Овој пат Карлеуша одл

loading...
Loading...