Фото: „Вотката ги поврзува луѓето“ порача Ноне на Фејсбук!

Loading...

Ноне на Фејсбук сподели фотографии на кои може да се види како ужива во алкохолот.„Вотката ги поврзула луѓето“ порача Ноне на „Фејсбук“ и неколку пати по ред сподели фотографии на кои може да се види како таа ужива во алкохолот.
Но со кого таа се поврза благодарение на алкохолот, се уште не ни откри!
Ноне иако веќе одамна не е присутна на македонската музичка сцена, јавноста сѐ уште се интересира за секој потег на симпатичното девојче од Велес.
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МК„Вотката ги поврзула луѓето“ порача Ноне на „Фејсбук“ и неколку пати по ред сподели фотографии

loading...
Loading...