Фото: Возниот парк на Јосип Броз Тито

Loading...

Дали знаете како изгледа возниот парк на поранешниот претседател на Југославија, Јоспи Броз Тито?
Тито имал 15 автомобили од кој 14 се во Љ

loading...
Loading...