Фото: Врела како Африка: Сандра со затегнатиот задник го заматува паметот!

Loading...

Малкумина останаа рамнодушни кога е во прашање совршено обликуваната задница на српската фолкерка, додека многумина ги зашемети нејзиниот заводлив поглед преку рамена. Познатата српска пејачка Сандра Африка со веројатно најубавиот задник на естрадата, ја намами машката популација на Твитер со уште една провокативна фотографија од својот совршено обликуван задник.

Пејачката се наместила во лежачка позиција на кожна гарнитура, за во прв план да ги истакне добро познатите облини. Нема кој не се зашемети од оваа фотографија, како и високите потпетици кои виреат на аголот од сликата. 
Познатата српска пејачка Сандра Африка со веројатно најубавиот задник на естрадата, ја намами машката популација на Твитер со уште една провокативн

loading...
Loading...