Фото: За празниците посакала НАКИТ од сопругот, а го добила ОВА – После Нова година сигурно следи развод

Loading...

Интересна приказна беше објавена пред неколку дена на “Reddit”, каде дотичниот Џонатан Х. се пофалил со подарокот кој го подготвил за својата сопруга.”Мојата сопруга посака накит за Божиќ… мислам дека нема да биде претерано среќна”, напиша сопругот покрај објавената фотографија. Имено, Џонатан на сопругата и подарил шолја за чај, чија рачка само изгледа како скапоцен прстен, а се пакува така што примателот на подарокот навистина би “наседнал”.
“Најверојатно ќе одглуми насмевка, ќе ме нарече кретен и потоа ќе отиде да ми стави кафе. Секако, ќе го фотографира прстенот на својата рака и ќе се фали кај пријателките дека сум и купил накит. 98% од Reddit веќе мисли дека ќе спијам на каучот, а многумина заклучија дека новогодишната одлука за 2015 година ми е да се разведам, но уверен сум дека мојата сопруга ќе ја сфати шегата”.

Некои од коментарите се и: “… а за Нова година сопругата ќе посака развод”, како и “Кога луѓето ќе те прашаат како ја заработи модрицата на око, можеш да им кажеш дека те удриле со шолја. “Мојата сопруга посака накит за Божиќ… мислам дека нема да биде претерано среќна”, напиша сопругот покрај објавената фотографија. Имено, Џонатан

loading...
Loading...