Фото: За само 4 минути може да имате вака бели заби-еве како!

Loading...

За само 4 минути може да имате вакви бели заби-еве како!За само 4 минути, без скапи стоматолошки третмани, можете да имате снежно бели заби и тоа на сосема сигурен начин!
Многу се зборуваше за користењето на индискиот шафран кај разни тегоби, од настинки па се до посериозни заболувања, но воопшто не е познато дека оваа билка може да се користи за избелување на забите. Многу брзо и ефикасно ќе ви помогне да ги избелите забите. 

 
Еве го рецептот за пастата која ќе ви помогне при избелувањето:
Треба да земете половина супена лажица добро исушен прав од коренот на органски произведен индиски шафран, да помешате со малку вода и така да направите паста која ќе ја користите за избелување на забите. За само 4 минути, без скапи стоматолошки третмани, можете да имате снежно бели заби и тоа на сосема сигурен начин!
Многу се зборуваше за ко

loading...
Loading...