Фото: Загревање со Кајли Миног – Еве како се „вежба“ во теретана!

Loading...

Заводливата 46 годишна пејачка се качи на справата за вежбање и го истакна својот задник во минијатурното фустанче, додека поедини фанови нејзиниот „тренинг“ го нарекоа „sexercise“На Кајли Миног воопшто не и пречи што навлезе во петтата деценија од животот, па на своите обожаватели им откри како изгледа еден нејзин „тренинг“. Имено, пејачката позираше на справата за вежбање, но она што ги изненади многумина, беше нејзината опрема за во теретана.
Заводливата 46 годишна пејачка се качи на справата за вежбање и го истакна својот задник во минијатурното фустанче, додека поедини фанови на кои нејзиниот „тренинг“ им ја разбуди фантазијата, истиот го нарекоа „sexercise“.

Иако ова не е пример како треба да се одржува линијата, неспорно е дека Кајли изгледа одлично и да е во завидна форма.На Кајли Миног воопшто не и пречи што навлезе во петтата деценија од животот, па на своите обожаватели им откри како изгледа еден нејзин „тре

loading...
Loading...