Фото: Жално, но вистинито: Вакви се врските денес!

Loading...

Жално, но вистинито… Ќе се сложите ли дека голем број од врските денес се токму како на фотографијата? Жално, но вистинито… Ќе се сложите ли дека голем број од врските денес се токму како на фотографијата? Се сложувате ли со прикажаното на оваа фотографија?

loading...
Loading...